Tekst - Over ons

Over Kroes Wapeningsstaal & Roter Betonwerken

Welkom op onze website.

Wij zijn begonnen in 1999 als eenmanszaak en inmiddels gegroeid tot een gerespecteerd bedrijf waarin we met 50 enthousiaste en ervaren medewerkers alles er aan doen om aan alle wensen van onze klanten te voldoen.

Door onze focus op de persoonlijke relaties met onze klanten, de beste klantenservice, een unieke klantbeleving door ons actief meedenken met onze klanten en prospects, een uiterst persoonlijke aanpak en onze flexibiliteit in alles wat we doen voor onze klanten om aan al hun wensen te voldoen, is onze service de beste in de bouwmarkt.

Door ons complete dienstenpakket op het gebied van funderingen, kelders, wanden, vloeren enz. ontzorgen wij onze klanten.

Ons team is hecht en gecommitteerd aan het overtreffen van de klantverwachting en handelen naar ons motto “we doen alles wat nodig is” om de beste kwaliteit en zorg voor onze klanten te realiseren met het doel onze naam te versterken.

Op de levering van alle producten en diensten door Kroes Wapeningsstaal & Roter Betonwerken zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden.

Kroes wapeningsstaal & Roter betonwerken logo
Kroes wapeningsstaal & Roter betonwerken
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website

Tekst - Gerealiseerde projecten

Onze gerealiseerde projecten

Wij bieden alle funderingskorven, poerwapening, kolomwapening, bouwstaalmatten en al het andere op maat gemaakte betonstaal aan. Naast het prefabriceren van wapening brengen wij het ook aan. Omdat wij het onze opdrachtgevers graag makkelijker maken.

Kroes wapeningsstaal & Roter betonwerken logo
Kroes wapeningsstaal & Roter betonwerken
Bekijk alle projecten
Tekst - Contact blok

Neem contact op

Kroes Wapeningsstaal & Roter Betonwerken is gespecialiseerd in wapeningconstructies, funderingsherstel & het storten en afwerken van beton.

Kroes wapeningsstaal & Roter betonwerken logo
Kroes wapeningsstaal & Roter betonwerken

© 2024 Kroes wapeningsstaal & Roter betonwerken | Voorwaarden | Cookies | Privacy | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM